marime text:

Traficantii mexicani nu glumesc! Cadavre descoperite cu inimile scoase!

Sase cadavre, dintre care trei aveau inimile scoase, au fost descoperite in apropierea orasului Cancun, una dintre principalele atractii turistice ale Mexicului. Cei patru barbati si doua femei au fost gasiti intr-o pestera, la doar cativa kilometri de Cancun.
Traficantii mexicani nu glumesc! Cadavre descoperite cu inimile scoase!

"Exista urme de tortura pe trupurile victimelor", a precizat procurorul general din Quintana Roo.

Trei dintre cadavre aveau litera "Z" taiata pe abdomen, semnul cartelului Zeta, care se ocupa cu traficul de droguri.

Macabra descoperire a fost facuta in aceeasi zi in care petrecerea unei fete de 15 ani s-a terminat cu o baie de sange, in orasul Coyuca de Catalan. Focuri de arma trase din doua masini au curmat viata a doi dintre invitati si au ranit alte trei persoane. Unul dintre atacatori a fost si el ucis. Motivul incidentului pare sa fie tot traficul de droguri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariulaurentiu (2011-08-05 14:00:12)
hai ma sa fim seriosi cand e vorba de sume mari de bani crezi ca te mai gandesti la ala pe care il omori....si daca ati vazut mai multe clipuri vati dat seama ca nu glumesc! eu credeam ca doar in filme exista asa ceva dar vad ca realitatea este mai rea ca in filme.....
raspunde »
george (2010-09-13 06:40:53)
salut an mexico nu e de gluma cu cartelu de droguri se pun la bataie milioane de dolari pentru parfu asta . daca va spune ca au fost 50 de persone credetii ca nu mint . eu aici lucrez cu maxicani la care am fost la ei acasa an mixico si va spun majoritatea lor vand droguri ,dar sa lacomesc la cati bani fac sau ancearca sa lucreze pentru 2 tabere atiunci astia nu numai le scoate inima dar ai macelareste asa ca sa dea exemplu la altii.cu astia nu e de gluma sunt mai ai adracu decat columbienii.
raspunde »
Clow (2010-08-24 19:30:43)
"Cine stie, poate o fost zoro impreuna cu Hulk , sau vreu Vampir . " Hai ma sa fim seriosi , exista in lume astfel de psihopati gata nu numai sa ucida , dar sa si distruga corpul unei persoane.
raspunde »
bogdan (2010-08-12 00:09:52)
poate o fi fost **** cine stie
raspunde »
Keyth (2010-07-20 10:22:18)
poate o fi fost un urs ca ursi stau in pesteri
raspunde »