marime text:

Traficanti de droguri cu metode din Evul Mediu. Isi livreaza marfa cu catapulta/ VEZI VIDEO

In incercarea de a trece peste granita dintre Mexic si Statele Unite cat mai multe stupefiante, traficantii recurg la motode neasteptate. Au renuntat la masini puternice si n-au mai sapat tuneluri, dupa ce au ajuns la concluzia ca dispozitivele din Evul Mediu si Antichitate ar putea fi mai eficiente, nepunand la socoteala faptul ca sunt mai ieftine.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Astfel, la inceputul acestei saptamanii, camerele de supraveghere pe timp de noapte ale americanilor au depistat un grup de traficanti mexicani ce isi livrau marfa la partenerii de afaceri din SUA cu o catapulta inalta de 3 metri.

Echipamentul a fost adus pana la 20 de metri de linia de frontiera pe platforma unei masini. Era proiectat in asa fel incat sa lanseze pachete de 2 kilograme de drog.

S-a intervenit rapid si traficantii au fugit abandonandu-si marfa si dispozitivul. Politia a recuperat 16 kilograme de marijuana.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu