marime text:

Tot mai bine e sub papuc! Tocul de la pantoful iubitei i-a intrat prin OCHI, pana in CREIER!

Un pantof cu toc era sa se transforme intr-o arma mortala, in timpul unei dispute dintr-un cuplu britanic. Staci Hargreaves (33 de ani) era pe bancheta din spate a unui taxi, cand si-a lovit iubitul, Gavin Taylor (28 de ani), in momentul in care acesta, aflat pe scaunul din fata, s-a intors spre ea.
Tot mai bine e sub papuc! Tocul de la pantoful iubitei i-a intrat prin OCHI, pana in CREIER!

Tocul de aproape 8 centimetri i-a intrat barbatului prin ochiul stang, i-a fracturat orbita si a ajuns pana in creier, provocand ruperea unui vas de sange. Bietul om a inceput sa scuipe sange, iar apoi si-a pierdut cunostinta. El a fost transportat la spital, unde starea lui s-a inrautatit initial, dupa care tanarul si-a revenit surprinzator. Taylor a stat internat o luna, interval in care a fost operat de doua ori.

In fata politistilor, iubita victimei a declarat ca nu-si aminteste incidentul, dar ca este posibil sa-si fi lovit iubitul neintentionat. Cei doi se intorceau de la o petrecere, unde au baut peste masura.

Staci Hargreaves este cercetata pentru vatamare corporala, iar juriul trebuie sa stabileasca daca a existat sau nu intentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu