marime text:

Tineri ucisi in chinuri cumplite, intr-o piata publica! Si copiii calailor au participat/ VIDEO SOCANT

Doi frati au fost ucisi intr-un mod barbar in Pakistan, dupa ce au fost confundati cu niste hoti. Nu numai ca au avut parte de o moarte crunta, dar trupurile lor desfigurate au indurat umilinte si dupa ce sufletul le-a parasit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Moizz Butt si fratele lui, Muneeb, de 17 si 15 ani, erau nevinovati si mergeau la un meci de cricket, motiv pentru care purtau un rucsac in care aveau echipamentul de joc.
 
Au fost batuti salbatic cu bate intr-o piata publica. In imagini se vede cum si copiii sunt incurajati sa-i loveasca pe cei doi tineri.
 
Au fost desfigurati de loviturile primite, iar calaii nu s-au oprit pana nu si-au dat sufletul.
 
Apoi au fost aruncati in remorca unui masini si transportati pana in locul in care cadavrele au fost batjocorite. Cele doua trupuri au fost spanzurate cu capetele in jos.
 
Asemenea fapte se intampla in zilele noastre, in Pakistan. Mai rau este ca societatea de acolo le accepta.In plus, oamenii aproape ca se calcau in picioare sa filmeze scenele, ca sa pastreze in arhiva personala inaginile de la “eveniment”.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu