marime text:

Tiganii din Franta se intorc fortat in tara. Autoritatile le-au daramat baracile

40 de tabere tiganesti din Franta au ajuns una cu pamantul si foarte curand, confratii nostri vor fi trimisi cu forta acasa. Sefii comunitatii, in frunte cu autointitulatul rege al romilor nu par insa foarte incantati de situatie. Florin Cioaba i se adreseaza de la egal la egal lui Nicolas Sarkozy si ii transmite acestuia ca tiganii sunt tot cetateni europeni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Degeaba se exprima fluent multi dintre ei, care dupa ce au studiat prin garile si magazinele din Franta, au prins graiul dulce al lui Voltaire. Autoritatile de la Paris nu vor sa mai auda de tiganii romani si bulgari, care de ani de zile colectioneaza portofelele francezilor si fac numai grozavii.

La Sibiu, sefii comunitatii au opinii diferite. Francezii insa nu le mai dau nicio sansa. Potrivit unui sondaj, peste 80% dintre cetateni spera sa ii vada cat mai repede plecati. N-ar fi prima oara. In trecut le-au dat si bani ca se isi faca un rost in Romania si dupa cateva luni, s-au trezit cu ei pe cap.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu