marime text:

Terre'Blanche, extremistul cu nume predestinat, a fost asasinat in Africa de Sud!

Tensiuni la Pretoria, dupa asasinarea liderului extremei drepte din Africa de Sud. Eugen Terre'Blanche isi facuse din propriul nume un adevarat program politic axat pe suprematia albilor. El a fost omorat in bataie de doi angajati, printre care un adolescent de 15 ani, pentru ca nu le-a dat salariile.
Terre'Blanche, extremistul cu nume predestinat, a fost asasinat in Africa de Sud!

Partizanii lui Terre'Blanche au promis razbunare, iar presedintele sud-african i-a rugat pe toti sa-si pastreze calmul.

In anii '70, Terre'Blanche a infiintat o organizatie paramilitara de inspiratie neo-nazista. Miscarea a cunoscut apogeul la inceputul anilor '90, cand ideologia lui a fost imbratisata de multi albi, care se temeau ca-si vor pierde privilegiile. In ultimii ani insa, Terre'Blanche traia intr-un relativ anonimat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuEL (2011-03-04 20:51:33)
Gunoaiele Europei... esti tu cu **** bai ( zoc ), cind faci afirmatii gandeste si apoi scrie incultule ....
raspunde »
zoc (2011-01-03 03:16:45)
Alina ... dar ce te faci ca tu esti romanca, corcitura de cioara-afgano-caucaziana-tigano-est-europeana ... Vrei sa spui ca tu esti alba ?! :)))))))))))))))))))))))) Romanii sunt cea mai mizerabila natie din Europa ...gunoierii continentului ...
raspunde »
un tigan (2010-10-21 22:54:13)
drogato ai ales tu sa te nasti alba sau romanca? revino-ti nasoalo,bag mana in foc ca esti foarta urata si pe deasupra si complexata ca esti nu alba ci alba branza si nu te poti bronza deloc vara.
raspunde »
Alina (2010-08-11 19:41:38)
Dar albii SUNT rasa superiora...
raspunde »