marime text:

Teroare in Siria: lunetisti pe acoperisuri, tancuri pe strazi si soldati care trag in toate directiile!

Acesta este tabloul infiorator, zugravit de martorii evenimentelor dramatice din sudul tarii. Regimul Assad a ales calea represiunii militare, ca sa inabuse miscarea maselor ridicate impotriva lui, de sase saptamani incoace.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



De luni dimineata, se raspunde cu tancurile la strigatele de revolta ale manifestantilor.

Multi sunt nedumeriti de reactia de-a dreptul palida a Washingtonului. Pana acum, Barack Obama s-a limitat la a condamna folosirea fortei impotriva protestatarilor.
 
In fata escaladarii situatiei, americanii si-au sfatuit cetatenii sa evite sau sa paraseasca Siria si au anuntat ca incep evacuarea personalului ambasadei de la Damasc. E de asteptat ca si alte cancelarii occidentale sa faca la fel.

In aceste conditii, o interventie straina, dupa modelul Libiei, este in centrul tuturor speculatiilor. Iar la nivel oficial, Parisul, Londra, Berlinul si Lisabona incearca sa obtina votarea in Consiliul de Securitate a unei rezolutii impotriva Siriei. Pentru asta ar trebui convinsa Rusia - un aliat al Siriei - sa nu faca uz de dreptul sau de veto.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu