marime text:

Teresa Lewis, prima femeie executata in SUA pentru o dubla crima pe care n-a comis-o

Vineri dimineata o femeie de 41 de ani din Virginia a devenit prima persoana executata in Statele Unite pentru o dubla crima pe care n-a comis-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cazul este unul controversat: femeia are deficiente mintale severe, iar unele voci au invocat lipsa discernamantului; totusi, apelurile la clementa adresate guvernatorului n-au avut efectul scontat. Femeia a primit injectia letala, fara sa i sa fi permis sa-si revada cei doi copii.
 
Teresa Lewis a recunoscut ca a lasat usa rulotei deschisa, pentru doi complici care i-au ucis sotul si pe fiul acestuia. Unul dintre asasini era amantul femeii, iar scopul era incasarea asigurarilor de viata ale celor doi.
 
Daca faptasii au fost condamnati la inchisoare, ea a fost considerata "instigatoare" la crima si a primit sentinta capitala.

Si pentru a complica si mai tare situatia, coeficientul ei de inteligenta a fost stabilit la 72 de puncte, cu numai 2 peste limita deficientei intelectuale, statut care i-ar fi asigurat gratierea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu