marime text:

Tentativa penibila de evadare a unui tanar de 17 ani, acuzat ca a omorat doi oameni! VEZI VIDEO

In prima zi din 2011, un adolescent american a vrut sa evadeze din centrul de detentie pentru minori, unde se afla inchis, dupa ce fusese arestat pentru o dubla crima. Brandon C. Fannin (17 ani) a fost filmat de camerele de supraveghere in timp ce incerca sa-si croiasca drum spre libertte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pretinzand ca merge sa faca un dus, baiatul a iesit din celula, avand la el prosopul si un sapun. Le-a aruncat insa si s-a repezit asupra unui gardian, pe care l-a lovit in plina figura. Intre cei doi a inceput apoi o lupta corp la corp, care a durat aproape un minut, pana cand doi colegi de-ai agentului i-au sarit acestuia in ajutor. Aflat in inferioritate numerica, adolescentul a fost incatusat.

Brandon C. Fannin, care este acuzat ca si-a impuscat mortal bunicii, il amenintase cu moartea pe gardian, daca nu ii deschide usile. El va fi judecat ca un adult si chiar transferat intr-un penitenciar, imediat ce va implini 18 ani.

Spre surprinderea tuturor, baiatul i-a trimis o scrisoare gardianului pe care l-a atacat, in care ii multumea pentru ... amabilitate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu