marime text:

Tensiune maxima la Roma! Un dispozitiv exploziv a fost descoperit in metrou!

Autoritatile s-au grabit sa spuna ca totul pare a fi o farsa si ca asa zisa bomba artizanala nu avea cum sa explodeze.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa localnicii si turistii nu sunt atat de convinsi ca au avut de-a face doar cu o gluma proasta. Mai ales dupa ce, de mai bine de o luna, serviciile de contrainformatii din toata Europa avertizeaza ca militantii al Qaeda ar putea lovi tinte sensibile de pe continentul nostru.

Pachetul suspect a fost descoperit de mecanicul unei garnituri de metrou, dupa ce a oprit la periferia Capitalei, in statia Rebibia, la capat de linie. Initial, presa italiana vorbea de un amestec de praf de pusca si tevi.

Iar expertii au confirmat. Pachetul suspect continea praf de pusca, mai multe cabluri si fire electrice. Chiar si asa, oficialii italieni, in frunte cu primarul Cetatii Eterne, au tinut sa-i asigure pe oameni ca sunt in siguranta.

Desi asa zisa bomba s-a dovedit a fi doar o farsa, autoritatile de la Roma au o problema. Incidentul de la metrou i-ar putea indeparta pe turisti de capitala Italiei, tocmai cand vanzarile de sarbatori sunt in toi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu