marime text:

Sute de romani, ingroziti de infernul din Libia! Doar 112 au reusit sa ajunga acasa

Libia este un butoi cu pulbere gata sa explodeze si cateva sute de romani aflati acolo cauta disperati modalitati de a parasi tara. Pana acum, 112 dintre ei au reusit sa se intoarca in Romania, iar alti 200 ii vor urma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa proteste masive, de multe ori reprimate sangeros, Muammar El Ghaddafi a jurat ca va restabili ordinea cu orice pret. Insa numerosi oficiali de rang inalt, ministri, diplomati sau militari au demisionat sau au anuntat ca nu-l mai sprijina.

Departe de protestele de la Benghazi si Tripoli, un roman care lucreaza in Libia pentru o companie de foraj este blocat undeva in desert.

Bande inarmate, pe care nu se stie cine le controleaza, le-au furat oamenilor rezervele de hrana.

Gabi Florescu lucreaza de un an ca inginer mecanic la o exploatare de gaze din desertul libian, alaturi de alti sase conationali. Toti au trecut prin momente de cumpana marti cand campusul in care sunt cazati a fost luat cu asalt.
 
Rudele romanilor stau cu grija clipa de clipa, mai ales ca internetul si telefonia nu prea functioneaza.

Intre timp, liderul libian Muammar Ghaddafi ramane sfidator. Si-a indemnat sustinatorii sa-i atace pe cei care il contesta, numindu-i pe protestatari gandaci si sobolani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu