marime text:

SUPRAVIETUITORUL. Cainele care a pacalit moartea, de doua ori! VIDEO

Soarta i-a zambit unui catelus din Statele Unite, care nu parea sa aiba parte de o viata lunga. Gasit de hingheri in apropierea unui adapost pentru animale, el a primit doua doze letale dintr-un sedativ, fiecare suficienta pentru a-l eutanasia. O doza i-a fost injecatata in picior, iar o alta direct in inima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Spre suprinderea celui care i-a administrat substanta, puiul de caine, care nu are decat cateva luni, a supravietuit, in timp ce alte cinci animale au murit, dupa ce primisera acelasi "tratament", in aceasi zi. Catelul a fost dus imediat la un veterinar, care a postat povestea incredibila pe un site de adoptii.

Imediat, medicul a primit o donatie de 100 de dolari din partea unei femei, pentru gazduirea cainelui timp de o saptamana. Iar o fetita a venit cu ideea ca animalul sa fie botezat "Wall-E", dupa numele singurului supravietuitor de pe Pamant, din filmul Disney cu acelasi nume.

In prezent, exista peste 2.000 de e-mail-uri de la oameni care vor sa-l adopte pe Wall-E. 1.000 de mesaje au sosit in primele 24 de ore de la publicarea cazului. Medicul veterinar si femeia care a donat 100 de dolari le vor sorta si vor alege cel mai potrivit camin pentru catel.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu