marime text:

Statele Unite se pregatesc sa dea lovitura de gratie organizatiei teroriste Al Qaida!

Asta spera americanii, dupa ce au adunat din casa lui Ben Laden destule documente cat sa umple o biblioteca universitara. In plus, Washingtonul cere explicatii de la presedintele Pakistanului, care va trebui sa justifice cum a reusit teroristul numarul unu de pe glob sa se ascunda, sub nasul lor, ani la rand.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Au fost cele mai lungi 40 de minute din viata mea". Astfel a descris presedintele american operatiunea in urma careia liderul organizatiei Al Qaida a fost impuscat mortal. Barack Obama este insa optimist si spera ca documentele gasite in resedinta lui Ben Laden le-ar putea oferi americanilor sansa de a infrange, chiar si o parte a organizatiei teroriste.

Documentele confiscate includ nume, adrese si numere de telefon care s-ar putea dovedi a fi ascunzatorile unor suspecti. In acest moment, se duce o lupta contracronometru pentru a-i gasi pe acestia.

Intr-o ultima inregistrare audio, publicata duminica pe un site islamist, Osama Ben Laden avertiza ca nu va fi securitate in Statele Unite, daca nu va fi si in Fasia Gaza.

Obama i-a cerut omologului sau de la Islamabad si o ancheta privind "reteaua de sprijin" a liderului Al Qaida, care l-a ajutat sa se ascunda atat de mult timp acolo. Iar ambasadorul Pakistanului in Statele Unite a promis ca vor cadea mai multe capete la finalul anchetei.

Oficialii americani vor si ca Pakistanul sa permita interogarea celor trei sotii care locuiau cu Osama Ben Laden si care sunt acum in detentie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu