marime text:

Sotie de politician condamnata la inchisoare pentru un "triunghi sexual" interzis intre MAMA, FIICA si un MINOR

13 ani va sta dupa gratii sotia unul cunoscut politician pentru ca l-a transformat in JUCARIE SEXUALA pe un baietel de numai 11 ani. Culmea e ca in acelasi timp si fiica ei se culca cu acelasi baiat. 
Sotie de politician condamnata la inchisoare pentru un  triunghi sexual  interzis intre MAMA, FIICA si un MINOR

Susan Brock, de 49 de ani, mama a trei copii si sotia unui politician cunoscut din Arizona, s-a culcat cu baiatul cand acesta avea deja 13 ani, dar a inceput sa-l pregateasca pentru sex inca de cand acesta avea doar 11 ani. In afara faptului ca i-a explicat pe indelete ce urma sa se intample intr-o buna zi intre ei, femeia i-a facut pustiului si mai multe cadouri cu care l-a cucerit definitiv.

S-a culcat cu el timp de aproape patru ani, pana cand baiatul a implinit 17 ani. In acelasi timp isi facea de cap cu acelasi baiat si fiica ei. Rachel Brock va fi judecata pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor in cursul acestui an, dar este aproape sigur ca va primi o pedeapsa mai mica.

Baiatul cu care cele doua femei si-au satisfacut poftele sexuale este fiul unor prieteni buni de familie. Susan facea sex cu el, cel mai adesea, in autoturismul ei de lux, marca Lexus. Cand acesta si-a gasit o prietena, femeia avea grija sa-l aprovizioneze cu prezervative.

Sotul ei, Fulton (foto), a inaintat actiunea de divort.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu