marime text:

Sotie de COSMAR  - si-a aruncat sotul fotbalist de la etajul 25, dupa ce l-a batut salbatic un an de zile!

Barbatul de 23 de ani s-a plans in ultimele doua luni, la Politie si la un serviciu de interventie in cazuri de violenta domestica, ca este molestat de sotia lui, insa nimeni nu l-a crezut pe un fost fotbalist de performanta, de 1,90 metri inaltime, ca este in aceasta situatie.
Sotie de COSMAR  - si-a aruncat sotul fotbalist de la etajul 25, dupa ce l-a batut salbatic un an de zile!

Pana la urma, Joshua Blain Hilberling a avut un sfarsit tragic: sotia lui l-a aruncat pe fereastra, din apartamentul in care locuiau, situat la etajul 25 al unui bloc din Tulsa, SUA. Tanarul a cazut pe acoperisul unei parcari.

Sotia, Amber Michelle Hilberling, de 19 ani, insarcinata in luna a 7-a, a sunat la politie si a spus ca sotul ei s-a sinucis, dar in apartament au fost gasite probele crimei. Barbatul fusese proiectat prin fereastra inchisa si s-a ajuns la concluzia ca daca era vorba de sinucidere, deschidea fereastra.

In plus, in apartament au fost gasite mai multe obiecte distruse, semn ca anterior cei doi soti au avut o cearta violenta.

Apoi s-a descoperit ca barbatul s-a declarat victima a violentei domestice. In dosar a fost consemnata o declaratie a barbatului in care spune ca se putea apara de sotia lui, dar el nu va lovi niciodata o femeie.

Amber Michelle Hilberling a fost arestata pentru omor, dar apoi a fost eliberata pentru o cautiune de 250.000 de dolari, avand in vedere starea ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu