marime text:

SOCANT! Trei baieti de 11, 13 si 15 ani au violat un bebelus de 23 de luni

Trei baieti de 11, 13 si 15 ani sunt acuzati ca au violat o fetita de numai 23 de luni, surioara celui mai mare dintre agresori.
SOCANT! Trei baieti de 11, 13 si 15 ani au violat un bebelus de 23 de luni
Opinia publica din Memphis, Statele Unite, este socata de aceasta intamplare si cere ca cei trei baieti sa fie judecati pentru fapta lor ca adulti. Insa prevederile legale nu permit acest lucru decat in cazul faptelor foarte grave, comise cu violenta. Doar cel mai mare dintre agresori, fratele fetitei violate, a fost incarcerat intr-o inchisoare de minori.
 
Fetita de 23 de luni a fost lasata de parinti doar pentru cateva ore in grija fratelui mai mare, James Prindle, de 15 ani. In acest timp, el i-a chemat in casa pe cei doi frati, prieteni ai sai, Micah si Noah Scheulin, de 11 si 13 ani, si pe rand au violat-o pe copila.
 
Baietii au sunat apoi la politie si au anuntat un jaf, crezand ca in acest fel isi vor acoperi fapta. Insa anchetatorii au aflat imediat ce s-a intamplat.
 
Cei doi frati de 11 si 13 ani nu sunt la prima fapta ilegala. Inca de cand aveau 9, respectiv 10 ani, ei au fost cercetati pentru posesie de droguri si vandalism.
 
Procesul celor trei este in plina desfasurare si, cel mai probabil, toti trei vor ajunge in centre de detentie pentru minori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu