marime text:

SOCANT! Si-au crescut copiii ca pe porci! I-au facut de 80 de kilograme la 5 ani si i-au culcat in fecale

Doi parinti din statul American Georgia au fost arestati pentru cruzime impotriva copiilor; autoritatile au stabilit ca si-au crescut cele doua fetite de 4 si 5 ani ca pe niste animale – le-au dat sa manance excesiv si le-au tinut intr-o mizerie greu de descris.
SOCANT! Si-au crescut copiii ca pe porci! I-au facut de 80 de kilograme la 5 ani si i-au culcat in fecale
Politia a fost solicitata sa intervina pentru a stinge un scandal in casa familiei Cardona, din orasul Marietta. Cei doi soti, James si Anne, au deschis usa locuintei lor, iar politistii au ramas socati de felul in care le-au gasit pe cele doua fiice ale cuplului. Au solicitat imediat interventia organismelor care se ocupa de protectia drepturilor copiilor.
 
Fetitele erau atat de murdare incat este greu de crezut ca li s-a facut vreodata baie, iar pielea era plina de muscaturi de paianjen. De altfel, camera in care au fost gasite era plina de paianjeni si gandaci, iar cele doua copile stateau in propriile excremente.
 
Autoritatile au fost socate sa constate ca cele doua fete, desi in varsta de 4 si 5 ani, au ajuns la greutatea unor adulti supraponderali. Fetita de 5 ani cantareste aproape 80 de kilograme, iar cea mica ceva mai putin. Din acest motiv, fetitele nici nu se pot deplasa.
 
Copilele sunt acum in custodia statului si au fost internate intr-o unitate medicala. Medicii sunt extreme de rezervati cu privire la evolutia starii lor de sanatate.
 
Cei doi parinti au fost arestati, risca ani grei de inchisoare si, cel mai probabil, vor pierde custodia celor doua fiice.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu