marime text:

SOC la RIO - 12 elevi executati in CAP! VIDEO

Brazilia este inca in stare de soc, dupa ce un tinar de 24 de ani a deschis focul in fosta lui scoala, la Rio de Janeiro. Sub gloante au sfirsit 12 copii!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In acest imagini, de pe sistemul de supraveghere, sau filmate chiar de catre elevi, copiii fug cuprinsi de panica, din clasa in care agresorul tragea la intimplare. 

Acelasi haos si pe culoare sau scari. In afara celor impuscati mortal, alti 18 elevi au fost raniti. Multi sunt internati in stare grava.

Majoritatea victimelor sunt fete, pe care criminalul le-a impuscat in cap; avea la el mai multe arme si destula munitie incat sa produca o tragedie fara precedent.

In momentul in care agentii au patruns in cladire, agresorul a intors arma asupra lui si s-a sinucis.

A lasat si un bilet, insa nu si-a explicat gestul infiorator; a scris doar ca-si dorea moartea pentru ca suferea de o boala incurabila.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariucata (2011-04-10 10:59:05)
@jogu! normal ma ca cineva e de vina! mamicutele celor care fac asa ceva! in cazul tau....
raspunde »
mda... (2011-04-09 20:03:56)
@ jogu : Tipic jucator de counter... tot ce stie e sa omoare si se mai da golan ca vezi doamne iese pe strada si se ciuruie in *** de sclav .... Na-i treaba cu lumea reala si cred ca stii ca te dai rotund dupa monitor sclavu pu li.... Corectie pentru numele tau " Jegu" Te-as mai injura da nare rost sa ma enervez mai mult pentru oameni prosti fara viitor(probabil viitorul tau e criminal in serie)
raspunde »
@Jogu (2011-04-08 14:42:27)
E clar...sa vede ca esti pierdut...dute la biserica si ia-ti un loc de odihna vesinica... Mie mi-ar placea sa iti dau un head shot cu un pickhumer...
raspunde »
Jogu (2011-04-08 13:56:47)
head shot, ca-n counter strike :)) f. tare ! si eu as vrea sa ies pe strada, ca-n filmul Rampage, si sa omor cat mai multi sclavi, dar nu am posibilitatea(inca)... toate au o cauza. nu ajungi intamplator sa faci asa ceva. cineva e de vina(nu ma refer autorul crimelor)
raspunde »