marime text:

SOC in Australia - o tanara a fost ucisa de prietenul ei de pe Facebook

Situatie tulburatoare la Sydney, unde o tanara de 18 ani a plecat de acasa pentru a salva animalele si nu s-a mai intors. Fata a fost ucisa de un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook.
SOC in Australia - o tanara a fost ucisa de prietenul ei de pe Facebook

Corpul Nonai Belomesoff a fost gasit la doua zile dupa ce a plecat in excursie cu un tanar cu doi ani pe care il cunoscuse pe Facebook. James Dannevig isi facuse un profil fals prin care pretindea ca lucreaza pentru o organizatie de ajutorare a animalelor.

Dannevig i-a oferit Nonai un job in cadrul organizatiei, primul ei rol fiind de a cauta impreuna animale ranite printr-o padure din apropierea suburbiei orasului Sydney. "Imi pierd slujba viselor mele daca nu plec in excursia asta" le-a spus Nona rudelor. "A plecat si de-atunci n-am mai vazut-o" a povestit fratele ei.

Alertati de familie, politistii au plecat in cautarea fetei si i-au gasit trupul in cateva zile. Unul dintre detectivii implicati in caz a atras atentia ca internetul ramane un mediu periculos pentru ca "nu stii niciodata cu cine vorbesti".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu