marime text:

Sistemul ce produce sinucigasi - o fata REFUZA sa manance pentru ca statul i-a spus ca e "grasa"

O fata de 11 ani din Anglia n-a mai pus gura pe mancare din momentul in care a primit o evaluare prin care este catalogata drept supraponderala.
Sistemul ce produce sinucigasi - o fata REFUZA sa manance pentru ca statul i-a spus ca e  grasa

Katie Owen are 11 ani, 1'52m si 50 de kilograme. Indexul ei de masa corporala este unul la limita, dar asta nu i-a impiedicat pe cei din comisia guvernamentala ce evalueaza greutatea copiilor sa o numeasca supraponderala.

De-atunci, fata plange fara oprire si nu mai mananca. "Este lipsit de mila sa faci o fata de varsta ei sa treaca prin asa ceva" spune mama lui Katie.

Cazul nu este singular, aceeasi comisie informand o fetita de 5 ani ca risca "diabet, probleme cardiace si cancer" doar pentru ca ea cantarea cu 1% mai mult decat greutatea optima.

"Daca parintii au o problema cu rezultatele copiilor, sa se adrese dirigintilor sau bonelor" este raspunsul cinic al unui membru al Comisiei Nationale de Evaluare a Copiilor.

Nimeni din comisie nu vorbeste despre cum asemenea rezultate pot impinge tinerele catre depresie si gesturi sinucigase, ca privarea corpului de alimentatie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu