marime text:

Si-au riscat viata ca sa salveze un catel si n-au renuntat pana n-au reusit! VIDEO DRAMATIC

Scene emotionante, in Japonia. Paza de coasta a salvat un caine, refugiat pe acoperisul unei case care plutea pe mare, la trei saptamani de la tsunami. Acestea au fost cele mai tensionate momente ale primei, dintre cele trei zile de cautari, cu elicoptere si vase japoneze si americane.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Peste 16.000 de oameni sunt inca disparuti dupa dezastru, iar numarul deceselor confirmate a ajuns la 12.000.

Un elicopter s-a apropiat de insula plutitoare, formata din bucati de lemn si diverse obiecte adunate in jurul unui acoperis de casa. Un militar cu privire agera l-a zarit pe bietul refugiat necuvantator. Si echipajul nu s-a indurat sa-l abandoneze.

Operatiunea n-a fost insa deloc usoara. Cand a vazut ca unul dintre salvatori coboara din elicopter, pe franghie, catelul s-a speriat si s-a ascuns undeva sub acoperis. Omul l-a cautat minute bune, pastrandu-si cu greu echilibrul, deoarece acoperisul plutitor se misca incontinuu.

Catelul n-a vrut, sub nicio forma, sa iasa din ascunzatoare si echipajul a fost nevoit sa abandoneze cautarea, mai ales ca elicopterul epuizase aproape tot carburantul. Insa, potrivit televiziunii NTV, in zona a fost trimisa o ambarcatiune a pazei de coasta si patrupedul a fost gasit si dus pe uscat, in siguranta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu