marime text:

Si-a vazut asasinul in ultima clipa - iata cum moare un cameraman pe strazile din Libia! VIDEO

Un barbat ce filma violentele din Libia s-a trezit el insusi la capatul unei rafale de gloante din partea unui asasin platit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii continua sa moara pe strazile din Libia, unde asasinii lui Gaddafi trag in oricine misca. Un cameraman si-a filmat propria moarte. Un asasin a aparut din coltul unei cladiri si a tras in plin in operator.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariudas (2011-07-27 17:46:02)
Download Muzica noua, Muzica romaneasca, Manele noi, Manele live, Albume, Muzica straina, Muzica house, Muzica Hip-Hop, Muzica dj, Muzica petrecere,Muzica Tecktonik,Muzica 2011,Muzica gratis,Electro-house,Rap Rus,Muzica R&B,Progressive House doar aici w w w . m u s i c a 1 2 3 . m y 1 . r u (fara spatii)
raspunde »
marius (2011-03-22 06:06:31)
astia.....in mod sigur joaca couter......real
raspunde »
bebe (2011-03-20 17:21:41)
Asa a fost si la noi la revolutie. Problema lor nu va fi cine moare ci pentru ce se moare acolo? Daca va fi ca la noi pacat de cei ce mor degeaba. La noi s-a murit pentru libertate,iar acum se moare de foame,deznadejde,disperare si dor de cei plecati sa spele la fund occidentalii. Arabii nu spala pe occidentali la fund decit daca it trag un glonte in cap inainte. Asa ca ATENTIE NATO vin arabii.
raspunde »
Daniel (2011-03-20 14:46:52)
INGROZITOR !!!
raspunde »