marime text:

Si-a strangulat sotia si a inscenat un accident, pentru ca n-au mai facut sex de 2 ani!

Lipsa relatiilor intime cu sotia sa l-a impins pe un barbat din Anglia la crima. Acesta si-a omorat nevasta si a inscenat un accident, sperand ca politistii nu-si vor da seama. Brent Mott (32 de ani) le-a povestit anchetatorilor ca sotia Kate, in varsta de 35 de ani, a refuzat sa faca dragoste cu el timp de doi ani si ca "i-a facut viata un calvar".
Si-a strangulat sotia si a inscenat un accident, pentru ca n-au mai facut sex de 2 ani!

De profesie asistent medical, barbatul este acuzat ca a strangulat-o cu bluza de pijama pe femeia care i-a daruit doi copii, dupa un conflict petrecut in casa lor. Apoi, ar fi urcat-o in masina familiei si a mers pana intr-o zona rurala, unde a inscenat un accident rutier. Mott a jucat apoi rolul sotului ingrijorat, sunand la soacra si la politie.

"In plus, a trimis doua SMS-uri pe telefonul lui Kate, intreband-o unde se afla si unde sunt cheile de la masina", a dezvaluit procurorul care s-a ocupat de caz.

Barbatul s-a plans colegilor si psihologilor ca este frustrat din cauza lipsei sexului. De asemenea, el i-a cumparat sotiei mai multe carti cu tenta erotica, printre care "Peste 1.000 de ponturi cu adevarat uimitoare in privinta sexului", "Jocuri sexuale grozave" si "Sex incandescent: 200 de ponturi si tehnici fierbinti din partea Doctorului de Sex".

Mott a recunoscut ca si-a omorat sotia, dar sustine ca s-a aflat in legitima aparare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu