marime text:

Abia eliberat, a omorat un om si a ranit doi! Credea ca fosta iubita il insala cu un politist!

UPDATE - Inamicul public numarul 1 in aceste momente in Anglia este un barbat proaspat eliberat din inchisoare, care a impuscat mortal un om si a ranit alte doua persoane. Politistii i-au trimis un mesaj criminalului - "Destui oameni au avut de suferit" - si continua sa adune informatii care i-ar putea ajuta sa-l prinda.  
Abia eliberat, a omorat un om si a ranit doi! Credea ca fosta iubita il insala cu un politist!

La doar cateva ore dupa ce a parasit penitenciarul, Raul Thomas Moat (38 de ani) a mers la locuinta fostei iubite, care se afla in compania actualului partener. A tras asupra celor doi, omorandu-si rivalul si ranind-o grav pe femeia in varsta de 22 de ani. Ea a fost nimerita in stomac si se afla internata in stare critica. Medicii nu stiu daca va supravietui.

Au trecut numai 24 de ore de la acest incident, iar Moat a deschis din nou focul, de data aceasta asupra unui ofiter de politie, ranindu-l grav.

Potrivit politistilor care se ocupa de caz, suspectul, fost angajat al unui club de noapte, era convins ca fosta iubita il insala cu un politist. Barbatul pe care l-a ucis era insa instructor de karate.

Moat, tatal a trei copii, a fost eliberat dupa ce a ispasit o condamnare pentru agresiune. El a avut o relatie ce a durat 6 ani cu tanara pe care a impuscat-o.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu