marime text:

Si-a fortat fosta iubita sa-l priveasca atunci cand a torturat si a omorat 29 de caini!

Plan monstruos pus la cale de de un tanar de 19 ani, din statul american Virginia de West. Jeffrey Nally intentiona sa-si omoare fosta iubita si apoi sa se sinucida, dar mai intai, a fortat-o sa asiste la scene cumplite.
Si-a fortat fosta iubita sa-l priveasca atunci cand a torturat si a omorat 29 de caini!

Nally a torturat si ucis 29 de caini, sub ochii femeii, obligata sa asiste la orori. Mai mult, ea a fost pusa sa curete dupa ce animalele erau macelarite cu arbaleta, ciocanul, fierastraul sau bormasina.

Politistii care l-au arestat pe tanar au fost socati de ca au gasit in casa acestuia. Cainii au sfarsit in cele mai oribile moduri: "Mutilati, jupuiti, tot ce iti poti imagina. Un caine a fost impuscat de mai multe ori, altul a fost lovit cu un ciocan in cap, iar un altul avea gatul rupt", a dezvaluit un om al legii.

Din fericire, trei caini au fost salvati din casa lui Nally, inainte sa sfarseasca si ei in chinuri groaznice.

Mare parte dintre patrupedele torturate si apoi omorate fusesera donate celui care avea sa le devina calau, de oameni convinsi ca le-au gasit un stapan iubitor.

Fosta iubita a barbatului a fost tinuta captiva, din momentul in care a incercat sa-l paraseasca, insa a reusit sa-si sune mama, care a alertat politia.

Jeffrey Nally a fost arestat pentru cruzime fata de animale si rapire, insa poate fi eliberat in schimbul unei cautiuni de 450.000 de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu