marime text:

Si-a dat in judecata sotul si ii cere 12 milioane de dolari, pentru ca N-AU FACUT SEX!

Un barbat din Dubai a fost dat in judecata de sotia sa, care pretinde despagubiri de 12 milioane de dolari pentru durerea si suferinta sa, acuzandu-l ca nu si-a indeplinit sarcinile conjugale, transmite miercuri AFP, citand un ziar local.
Si-a dat in judecata sotul si ii cere 12 milioane de dolari, pentru ca N-AU FACUT SEX!

Femeia, a carui nationalitate nu a fost dezvaluita, a spus, instantei din Dubai, ca ea si sotul sau nu au avut relatii sexuale in primele patru luni de casatorie (care a avut loc in 2008), adaugand ca barbatul a descoperit mai tarziu ca sufera de disfunctie erectila, potrivit Gulf News, citat de AFP.

"Avand in vedere valorile conservatoare si statutul femeilor in societate, am tacut si am incercat sa ma adaptez, rugandu-ma ca situatia se imbunatateste", a adaugat sotia, care a fost abandonata.

Femeia pretinde 45 de milioane dirhami (12,25 milioane de dolari), cu titlu de daune compensatorii, sustinand ca sotul ei a fortat-o sa renunte la slujba ei si a deposedat-o de bijuterii.

Dubai, centru comercial si financiar, este unul dintre cele sapte emirate al federatiei Emiratelor Arabe Unite, unde strainii reprezinta mai mult de 80 la suta din populatie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu