marime text:

Si-a amenajat casa ca intr-un film de groaza, ca sa poata ademeni baieti pe care sa-i violeze

Un pedofil si-a amenajat casa ca intr-un film de groaza ca sa poate ademeni baieti pe care sa-i violeze. Stia ca adolescentii sunt atrasi de acest gen de filme, iar acasa nu li se permite sa le vizioneze.
Si-a amenajat casa ca intr-un film de groaza, ca sa poata ademeni baieti pe care sa-i violeze
Asta a fost reteta succesului pentru britanicul Simon Walford, de 39 de ani, care a fost arestat in urma cu cateva luni pentru molestarea unui minor, iar joi isi va auzi sentinta.
 
Ancheta a stabilit ca Simon Walford a abuzat mai multi baieti intr-un decor absolut grotesc; casa lui este plina de papusi si manechine care imita personajele din cele mai cunoscute filme de groaza.
 
Inconjurati de imagini din filme precum “Tacerea mieilor”, baietii erau fascinati si nu si-si dadeau seama de pericol. Pedofilul plusa si le punea apoi sa vizioneze filme de groaza. In acelasi timp si in aceeasi camera, el se uita la un film pornografic, la un alt televizor.
 
Ultima victima a pedofilului a povestit ca acesta a inceput sa se mangaie in timp ce se uita la film, iar apoi a inceput sa-l pipaie si pe el. I-a spus ca il invata ce are de facut cu o femeie, atunci cand va fi mare. Dupa ce ii viola, Walford ii santaja spunandu-le ca daca ei vor povesti cuiva ce s-a intamplat in apartament, ii va spune parintilor ca s-au uitat la filme de groaza.
 
Simon Walford a fost judecat acum pentru abuzarea a cinci baieti, dar a fost suspectat de 76 de fapte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu