marime text:

Sex oral in altar! Un pastor i-a aratat unei fetite de 12 ani calea spre multumirea... trupeasca

Pastorul american a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, dupa ce anchetatorii au stabilit ca uitase de mantuirea sufleteasca si o propavaduia pe cea trupeasca.
Sex oral in altar! Un pastor i-a aratat unei fetite de 12 ani calea spre multumirea... trupeasca

Timothy E. Parker, de 40 de ani, pastor la o biserica luterana din Westgate, a corupt o enoriasa de 12 ani cu care si-a satisfacut poftele sexuale chiar in altarul bisericii.

Credinciosii l-au surprins in fapt pe pastorul pervers si l-au dat pe mana politiei. Ancheta a stabilit ca Parker a ademenit-o pe fetita de 12 ani in biserica, unde i-a cerut sa-l lase sa-i faca sex oral. Preotul nu si-a dorit mai mult...

Anchetatorii banuiesc ca preotul a intretinut relatii de acelasi tip si cu alte fete, insa nu i-au putut dovedi altceva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuUuMw09Y (2012-02-01 19:06:18)
Pt autorul articolului : Sunt sigura ca ati editat articolul , cumva, inainte de a-l publica, dar tot v-a scapat un cuvant - pt ca probabil nu il cunoasteti (popular e preluat gresit de catre destul de multa lume - mai ales din mediul rural) si anume "A PROPOVADUI" e verbul de baza - din familia de cuvinte a caruia face parte "PROPOVADUIA" folosit in textul de mai sus (si nu cum apare scris in articol "propavaduia" - acest cuvant nu inseamna nimic, nu exista) . Daca se poate va rog corectati - pt ca sunt multi care citesc si preiau mecanic drept corect fara sa se gandeasca. Multumesc pt intelegere.
raspunde »
UuMw09Y (2012-02-01 18:59:14)
Nu credeti ca ar fi bine ca de acum incolo - macar - sa fie supusi unor teste psihologice / psihiatrice / etc - atat preotii/pastorii cat si persoanele angajate in domeniul militar, politie etc ? Cei care lucreaza in institutia bisericii, cei din domeniul sanatatii publice si cei care detin arme prin profesia lor - pt simplul fapt ca sunt oameni - de cele mai multe ori SIMPLI (adica care nu se preocupa de idealuri mari, de evolutie personala blah blah etc - ci traiesc cum da dumnezeu, cum le vine) - deci nu te poti "lasa" in nadejdea lor asa cum ti-ai dori (cand te gandesti " e preotul" sau "e politistul" sau "e cadru medical" - deci "ma pot baza pe el/ea, e de incredere". Si acolo e de fapt "altceva" si ar trebui sa existe o institutie care sa controleze asta.
raspunde »
shake (2012-01-06 13:46:33)
dhoamne am mai vazut fete minore sub sutana dar nici chiar asa :)) Promit ca ma fac preot : voi avea mai mult noroc ? ;))
raspunde »
Pastorul (2011-08-13 17:40:58)
Ma fac si eu pastor :))
raspunde »
bogdan (2011-06-17 02:14:56)
acest gest este condamnabil indiferent de statutul pe care il are unul dintre participanti. la fel de condamnabil este cei care vorbesc in necunostinta de cauza fara a intelege fenomenul religios si care condamna pe toti pentru labilitatea psihica a unuia.ce stiu eu e ca in istorie Dumnezu s-a intrupat si a murit in chinuri ca eu sa ajung langa el in rai. nu stiu cine ar muri pentru altu astazi si de aceea nu e drept ca cineva sa isi bata joc de credinta altuia pentru ca are el idei preconcepute
raspunde »
mircea (2011-05-15 16:42:26)
Totusi nu credeti ca societatea capitalista este de vina ?
raspunde »
bla (2011-02-19 10:46:14)
auziti, ma, voi astia de aparati biserica! sinteti chiar atit de handicapati incit nu realizati ca religia e doar un mod de a corupe mintile sarace cu duhul si de a obtine bani si favoruri sexuale. cite victime ale abuzurilor trebuie sa mai existe ca sa inchidem bisericile, si bineinteles si popii? ca daca un singur copil patea asta in orice alta religie in tzara noastra, desfiintam prin vot parlamentar acea religie.numa' crestinismul, nu. ca el e mai cu motz. bolnavi psihic, asta sinteti toti cei care fabulati religios! pa si mult prozac!
raspunde »
AlinMS (2011-01-10 09:14:03)
În primul rând este vorba de un pastor lutheran, nicidecum de un preot ortodox. În al doilea rând, lutheranii nici nu au altar în cadrul "bisericilor" lor. În concluzie, nu generalizaţi pentru întreaga biserică, ceea ce fac pastorii sau reprezentanţii altor culte!!!
raspunde »
silviu (2011-01-06 03:15:36)
fetelor duceti-va la biserica sa sugeti **** !
raspunde »
HeRoIn (2011-01-05 11:56:00)
Shi cica sa t mai duci la biserica(o mare tampenie shi pierdere de timp) dupa c vezi zilnic asemenea stiri!Isi merita pedeapsa!Poate chiar mai rau!Dar nu mai victizati atat p "sarmana fetita d 12"...Deschideti-va ochii shi uitati-va in jur;in ziua d azi fetele d 12 ani dau lectii d sex curvelor d p centura!!!Asa k nu mai fiti voi atat d siguri k e numa' vina lui!!!
raspunde »