marime text:

Sex in grup la spital! Asistenta a sarit in pat cu doi pacienti si le-a facut sex oral

Cu program incarcat la serviciu si nesatisfacuta in pat acasa, o asistenta medicala dintr-o clinica psihiatrica s-a gandit sa-si rezolve problema hormonala la locul de munca, cu pacientii.
Sex in grup la spital! Asistenta a sarit in pat cu doi pacienti si le-a facut sex oral

Jayne Reed, de 47 de ani, a pus ochii pe doi pacienti, un barbat de 46 de ani si o tanara de 18 ani, si nu s-a putut decide pe care sa-l aleaga pentru sex pasional. Pana la urma s-a culcat cu amandoi, in acelasi timp.

Britanica a stiut cum sa-i convinga, avand in vedere faptul ca pacientii ei aveau tulburari emotionale si s-a aratat dispusa sa le ofere exact ceea ce le trebuia: dragoste.

A inventat un joc in care ea avea rolul "mamei ursoaica", barbatul era "tata urs" si tanara "puiul urs" si i-a convins destul de repede sa intre toti trei in pat. Aici, asistenta s-a dezlantuit; a inceput sa se masturbeze si apoi le-a aratat afectiunea celor doi parteneri facandu-le sex oral.

In acest fel, pentru o vreme, Jayne Reed si-a facut mai interesant timpul petrecut la serviciu, pentru ca a repetat "jocul" de mai multe ori. Numai ca doar ea era fericita, cei doi pacienti facand acest lucru impotriva vointei lor.

Ulterior, dupa ce pacientii au fost externati, asistenta i-a facut barbatului vizite la domiciliu ca sa-i administreze tratament, la pachet cu o partida de sex oral.

Cei doi pacienti au reclamat-o pe asistenta la spital, dar si la politie. Femeia si-a pierdut serviciul si risca si inchisoarea pentru agresiune sexuala.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu