marime text:

Sex in grup cu doamna profesoara! Nu i-a ajuns un singur elev si a sarit in pat cu doi

Profesoara de engleza de 41 de ani, din Michigan, risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani in inchisoare, dupa ce a iesit la lumina povestea scandaloasa.
Sex in grup cu doamna profesoara! Nu i-a ajuns un singur elev si a sarit in pat cu doi

Heidi Lewis nu s-a multumit doar cu un singur elev si l-a luat in pat si pe al doilea. Dupa aventura in trei, profesoarei i s-a deschis apetitul pentru minori si s-a culcat si cu al treilea elev.

Heidi Lewis a facut schimb de numere de telefon, in 2010, la sfarsitul anului scolar, cu un elev de 16 ani, pe care urma sa-l mediteze in particular. Pe timpul vacantei cei doi s-au intalnit in locuinta baiatului, insa dupa foarte scurt timp au uitat de meditatii si au sarit in pat.

Cum a inceput scoala, elevul i s-a laudat prietenului cel mai bun din clasa ca se culca cu profesoara, insa acesta nu l-a crezut. Heidi Lewis i-a spus atunci "iubitului" ei ca poate sa-l invite si pe prietenul lui la o partida in trei.

Cei doi elevi i-au spus unui al treilea de aventurile lor. Asa se face ca si acesta a ajuns sa faca sex cu profesoara.

Iubita unuia din elevii in cauza a aflat si ea de poveste si s-a dus direct la conducerea scolii. Heidi Lewis a fost reclamata la politie si arestata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuGeorge (2012-02-14 19:25:57)
Dear fi si la noi profesoare din astea...nar fi rau deloc
raspunde »
precup florin (2011-11-19 05:31:25)
La indemnul dumneavoastra va intreb sincer si..cinstit:Ce a adus bun golaneala din decembrie 89...pntru ca eu unul incep sa cred si sunt tot mai convins de faptul ca politicile din perioada ceausita ,erau prost aplicate dar cu efect si scopuri cu mult mai favorabile educatiei noastre..in schimb,golaneala numita pompos,reforma,modernizare ca si cei care le prezinta ca cele mai bune..solutii pentru evolutia viitoare a statului roman,sunt au fost si vor ramane motive sigure de involutie;nu sunt nici pe dparte nostalgic si nu ma gandesc cu drag la..frigul din apartamente sau lipsurile alimentare..dar astazi toate acestea si ..mult mai multe printre care si o educatie pur si simplu care invita si incita la infractionalitate si ignoranta s-au intors,facadu-ne sa fim,rusinea unei europe perverse si cu..amnezii;Traditional romanii nu sunt asa cum ii vedem azi,dar ne-a ajutat ..uniunea europeana ,structurile si formulele ..transatlantice prin sustinerea unor golani la putere...aceasta este democratia,raiul golanilor si al banditilor...imi vine sa rad cand vad cu cat aplomb unii jurnalisti chiar mai cred -cel putin prin articolele lor-ca vor..indrepta societatea romanesca..nu ,nu!PUTEREA PUR SI SIMPLU SE IA,destul cu vorbaria si critica..ceea ce se descopera si s ancheteaza in ritm de melc ,este de fapt o cangrena generalizata.DACA VRETI SA SCAPAM DE EA IESITI LA VOT SI APOI SA_I LEGAM PE CEI CARE NE-AU DISTRUS MORALA,ORDINEA ,LINISTEA SI VIITORUL!
raspunde »
George (2011-06-15 20:53:24)
De ce nu avem si noi profe din astea in Romania?!
raspunde »
Lucian (2011-03-22 21:25:46)
Ce sa zic .. norocosi americanii astia :)) of de as prinde shi io o profa asa:)))
raspunde »
adriano (2011-03-06 23:30:03)
sa chem un prieten?!? care la randul lui mai are un prieten si prietenu lui prietenumeu mai aduce si el cativa prieteni.... fain oricum
raspunde »
motanel (2011-02-18 18:17:13)
ce noroc pe capul lor
raspunde »
repetentul (2011-02-16 16:24:02)
Waw. Eu m-as intoarce la scoala cu asemenea profesoare...as ramane repetent in fiecare an
raspunde »
No Name (2011-02-15 14:26:38)
pfai mama, de ash avea si eu norocu asta :X:X:X:X uite cum altii nu mai pot de bine. @ Andrei : bravo frate, dai un bip si apar si eu :)
raspunde »
nicu (2011-02-14 23:44:35)
si profesoarele suedeze sint la fel haha tare facku nu are virstra
raspunde »
io (2011-02-14 22:31:14)
Nebunatico... :)))
raspunde »