marime text:

Sex, ciocane si crima - caz ULUITOR in Spania cu doi romani si un preot!

Rasturnare spectaculoasa in cazul preotului ucis de romani in Spania. Dupa 4 ani in care s-a declarat vinovata, o romanca a indreptat degetul catre fostul ei iubit, despre care spune ca intretinea relatii sexuale cu preotul!
Sex, ciocane si crima - caz ULUITOR in Spania cu doi romani si un preot!

"Daca privirea ar putea ucide, Ramona ar fi cazut moarta in tribunal" scriu spaniolii de la "La Verdad" dupa ce romanca si-a schimbat depozitia chiar de fata cu fostul ei iubit, Marius.

In ultimii 4 ani, Ramona a stat in inchisoare dupa ce a marturisit ca ea l-a ucis pe preotul Salvador Fernandez. In varianta de pana acum, Ramona a mers la parintele Salvador in cautarea unui job. Acesta i-a propus insa o partida de sex in care sa implice si un ciocan urias, ceea ce a enervat-o pe fata, aceasta ucigandu-l apoi pe preot.

Povestea s-a schimbat total ieri. Ramona a aratat cu degetul catre Marius, spunand ca acesta era cel care intretinea relatii sexuale pe bani cu parintele Salvador. In urma relatiei, Marius a ajuns sa cunoasca foarte multe despre averea parintelui pe care a sperat sa si-o insuseasca in urma crimei.

"Marius m-a obligat sa merg cu el in ziua crimei. Era convins ca preotul are obiecte in valoare de peste 60.000 de dolari in casa. Cand Salvador a spus ca nu are nimic valoros, Marius l-a batut cu ciocanul pana l-a omorit"

Ramona a mai spus ca s-a temut sa recunoasca pana acum cine este adevaratul vinovat pentru ca fostul ei iubit a amenintat-o cu rudele sale din Romania. "Am stat patru ani in inchisoare degeaba, nu vreau sa mai stau in continuare" si-a motivat insa schimbarea de atitudine fata.

Marius a negat acuzatiile printr-un simplu si sfidator "n-am fost eu".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariux (2011-03-04 09:53:52)
romanii ca romanii, da' si preotii... o adunatura de bolnavi, care mai de care mai patologici
raspunde »
ion (2010-12-28 20:52:30)
romani spurcati mie rusine sa spun ca sant roman cand zici la cineva ca esti roman ai vine sa vomite ca ne baga pe toti in aceasi oala sarbatori fericite
raspunde »
haha (2010-12-17 10:45:14)
preotul era un homosexual da`l in ma-sa :)))
raspunde »
carmen (2010-12-16 23:53:55)
rusine.ne mai vaitam ca sintem aratati cu degetul,ca sintem discriminati....rusine mare,tara dusa de ripa ,popor bolnav....nu inaintam ,mergem inapoi cu pasi grabiti....a plecat din tara si aici unde sint toti fug cind aud de romani...degeaba ma bat cu pumnul in piept......
raspunde »
adri (2010-12-16 23:19:54)
suntem vai de noi romani nu avem frica de nici o lege dar mai rau nu avem frica nici macar de dumnezeu pacat ca un popor ca al nostru cu atatea valori care le avem sa fie an asa hal manjit suntem romani dar .....avem mari probleme pt asta .....pacat
raspunde »
Deea (2010-12-16 22:25:50)
ROmanii vor ajunge ca EVREII. Vom ajunge sa fim alungati din toate partile, vor crea un ROMANOCaust, daca pot sa zic asa..Ne vor baga pe toti in aceeasi oala!!! Uof...credinta in Dumnezeu lipseste cu desavarsire!!!!!
raspunde »
cbz (2010-12-16 22:00:14)
suntem de ras in toata europa...........
raspunde »
Roman e unu,iar om altceva. (2010-12-16 19:36:19)
Aducem Romania peste tot,asta este cea mai noua invadare ce a vazut vreodata lumea.Vor fii haos peste tot,mai ales dupa Schenghen,vom merge si mai departe.Romania te iubesc.
raspunde »