marime text:

SENZATIONAL - O bunicuta inarmata cu poseta ataca o banda de hoti ce jefuiau un magazin de bijuterii/ VIDEO

O bunicuta inarmata cu o poseta a stricat planurile a sase banditi inarmati cu bate, care dadeau o spargere la un magazin de bijuterii de lux din orasul englez Northampton. Nu numai ca n-au pus mana pe niciun giuvaer, dar si-au luat si bataie si au fost arestati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei sase, care venisera cu scutere la locul faptei, incercau sa sparga vitrinele magazinului din centrul orasului. In incercarea disperata de a salva comoara, angajatii trageau obloanele automate, iar banditii au inceput sa loveasca in ferestre cu si mai mare hotarare.

Scena a fost vazuta de la distanta de o femeie in varsta... A venit in fuga spre locul incidentului si, ajunsa langa hoti, a inceput sa-i loveasca cu poseta in cap.

Acestia au fost luati prin surprindere de atacatorul neasteptat si n-au stiut cum sa reactioneze... S-au panicat si au incercat sa fuga, numai ca batranica nu i-a lasat in pace si le-a carat in continuare genti in cap.

In invalmaseala creata, doi banditi au cazut pe asfalt cu tot cu scuter. Au intervenit imediat si alti trecatori si i-au retinut.

Scenele incredibile au fost filmate de un trecator, de pe trotuarul de vizavi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu