marime text:

Seful FMI risca 70 de ani de inchisoare. Nu a reusit sa o violeze pe menajera, dar a fortat-o sa faca sex oral!

De la resedinte de lux si zboruri la bussines class, seful FMI s-a trezit "cazat", fara voia lui, intr-o inchisoare dura din New York. Acuzat de tentativa de viol si agresiune sexuala, Dominique Strauss Khan a petrecut o prima noapte in spatele gratiilor, dupa ce instanta a refuzat luni seara sa-l elibereze. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cel putin pana la urmatoarea audiere, prevazuta pentru vineri, judecatoarea nu si-a asumat riscul sa-l vada scapat, din Statele Unite. In acest moment, cel care avea mari sanse sa ajunga presedintele Frantei risca 70 de ani de detentie.

Tras la fata, nebarbierit, vizibil obosit si mai mult ca sigur socat de tot ce i se intampla, Dominique Strauss-Kahn a fost prezentat instantei.

Imediat a inceput sa curga rechizitoriul halucinant al acuzarii - facut pe baza marturiilor presupusei victime, o camerista de hotel cu trei decenii mai tanara decat suspectul.

Unul cate unul, au fost enumerate capetele de cauzare. In total sapte, una mai grava ca alta.

Doua se refera la "infractiune sexuala de gradul intai", care, in legea americana, presupune contactul sexual, fara consimtamantul victimei, desigur cu forta, ori sub amenintare. In aceasta categorie intra si infractiunea de sex oral.

Seful FMI trebuie sa dea socoteala pentru tentativa de viol cu circumstante agravante, alte agresiuni cu caracter intim si sechestrare.

Daca o parte sau chiar toate acestea se adeveresc, Dominique Strauss Khan risca de la 15 pana la 74 de ani inchisoare, in conditiile in care el are deja 62.

Judecatoarea Melissa Jackson a refuzat sa-l elibereze, nici macar pentru cautiunea de un milion de dolari oferita. A luat acesta decizie, dupa ce acuzarea a sustinut ca DSK - asa cum il numesc francezii - ar fi fost implicat in "cel putin un caz aseamantor".  In 2002, ar fi incercat s-o violeze si pe Tristan Banon, o tanara jurnalista si scriitoare franceza.

Cum cautiunea a fost respinsa, la fel si alte oferte ale apararii - predarea pasaportului, ori angajamentul de a ramane la New York, la resedinta fiicei, pe durata procesului, Strauss Khan a fost dus direct la inchisoare. Mai exact la Rikers Island, una dintre cele mai dure din Statele Unite. Sta, insa, singur in celula. Pentru protectia lui - explica autoritatile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu