marime text:

Acuzat de viol, seful FMI si-a dat demisia din inchisoare si e aproape de eliberarea conditionata

Dominique Strauss-Kahn, aflat inca in spatele gratiilor, a anuntat printr-un comunicat ca demisioneaza de la sefia FMI. Avocatii lui au cerut din nou eliberarea in schimbul unei cautiuni de 1 milion de dolari.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vineri, Strauss-Kahn va afla daca juratii care alcatuiesc asa numita "camera de acuzare" accepta sau nu inculparea lui.

Mai intii vor asculta marturia cameristei de 32 de ani, care a hotarat sa povesteasca ce s-a intamplat saptamana trecuta in camera boss-ului de la FMI. Desi "speriata" si simtindu-se "amenintata", camerista in varsta de 32 de ani a acceptat sa depuna marturie in fata "camerei de acuzare".

Presa scrie ca Dominique Strauss-Kahn ar trebui sa se teama de procurorul cazului, sensibil la cauze feminine, care a castigat in 1995 un proces in care 29.000 de femei au acuzat Boeing de discriminare pe baza de sex.

Presa de peste ocean scrie ca in camera in care s-ar fi petrecut agresiunea au fost gasite fluide corporale care ar putea ajuta la limpezirea faptelor. Mai exact, camerista a indicat locul in care a scuipat dupa ce seful FMI ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale orale.

Apropiatii femeii au tinut sa o apere public dupa ce au citit speculatiile din presa, potrivit carora povestea n-ar fi decat o inscenare sau violul ar fi fost de fapt o relatie consimtita.

Avocatii lui Dominique Strauss-Kahn vor cere eliberarea lui pe cautiune, in conditii extrem de stricte. Cel mai probabil, vor invoca probleme de sanatate.

Desi detinutii care asteapte judecarea unui proces au mai multe drepturi decat cei condamnati, Dominique Strauss-Kahn nu beneficiaza de ele, a declarat o sursa din cadrul politiei new-yorkeze. Nu are voie sa-si poarte propriile haine sau sa aiba in celula obiecte personale. De fiecare data cand se va prezenta la tribunal, va fi escortat de unitati speciale de politie, va purta catuse si un lant in jurul gleznelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu