marime text:

Secretul femeii care si-a UCIS CINCI SOTI moare odata cu ea!

O femeie de 79 de ani, judecata pentru uciderea celor cinci barbati cu care a fost casatorita, a murit din cauze naturale inainte de a-si marturisi macabrele secrete cu care a taiat o viata intreaga.
Secretul femeii care si-a UCIS CINCI SOTI moare odata cu ea!

Betty Neumar, din Statele Unite, trecea drept o batranica respectabila, insa acum trei ani au iesit la lumina povestile celor cinci crime pe care le-a comis, care le-au inghetat sangele in vene tuturor cunoscutilor.

Femeia fusese casatorita de cinci ori, in cinci state diferite si toate casniciile s-au terminat cu o crima.

Betty Neumar a fost pusa sub acuzare pentru crima abia in anul 2008, la 22 de ani dupa moartea celui de-al patrulea sot si la mai bine de 50 de ani dupa moartea primului. A stat in inchisoarea doar cateva luni si a fost eliberata pe cautiune.

In 1986, cel de-al patrulea sot a murit impuscat. Politia a stabilit ca a fost asasinat la comanda, insa nu a putut sa dovedeasca ca acesta a fost comandat chiar de sotia lui. Fratele decedatului a fost singurul care a fost convins de vinovatia cumnatei sale si timp de 20 de ani a cautat probe.
 
Acestea au aparut abia in 2008. Atunci anchetatorii au facut legatura intre asasinul platit si sotie. Betty Neumar a fost arestata pentru scurt timp. Intre timp politia a redeschis dosarele mortii celorlalti patru soti: trei dintre ei au murit impuscati, iar ultimul, decedat in 2007, se pare ca a fost otravit cu arsenic.
 
Fostul cumnat, datorita caruia femeia a fost pusa sub acuzare, si-a pierdut speranta ca o va vedea pe aceasta vreodata dupa gratii, dupa ce procesul a tot fost amanat.
 
Barbatul este grav bolnav si nu credea ca va apuca ziua in care femeia care i-a ucis fratele, dar si pe ceilalti patru soti, va fi condamnata. Intr-adevar, nu a ajuns sa traiasca acea zi, dar nu din motivul pe care si l-a inchipuit el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu