marime text:

Scuza unui monstru: "Din cauza serviciului am simtit o dorinta coplesitoare de a omori un copil!"

Politistii din Germania au arestat un barbat, director la o importanta companie telefonica, suspectat ca a rapit si omorat un baietel de 10 ani, pentru ca a avut o zi proasta la serviciu.
Scuza unui monstru:  Din cauza serviciului am simtit o dorinta coplesitoare de a omori un copil!

"De vina este stresul de la locul de munca. Seful m-a enervat si am simtit o dorinta coplesitoare de a omori un copil", le-a marturisit monstrul anchetatorilor, care il cautau de mai bine de cinci luni.

Olaf H (45 de ani) i-a telefonat sotiei pentru a i se plange de ziua proasta de la serviciu si a anuntat-o ca va intarzia. "Am condus la intamplare, cautand o victima, un copil, pentru ca voiam sa am putere asupra cuiva. Nu conta daca era fata sau baiat. Aveam nevoie de cineva, ca sa pot scapa de frustrari".

Victima criminalului a fost Mirco, un baiat de 10 ani, care se intorcea acasa pe bicicleta, la ora 22.00, dupa ce si-a petrecut seara intr-un skate. L-a obligat sa se urce in masina, l-a violat, iar apoi l-a strangulat. Cadavrul a fost abandonat in apropierea granitei cu Belgia.

Dupa comiterea atrocitatii, cariera lui Olaf a intrat pe o panta ascendenta. Seful l-a promovat, i-a marit salariul si l-a desemnat sef al unui departament cu 150 de angajati. "Scapasem de orice grija", a continuat barbatul.

Desi disparitia baiatului a socat intreaga tara, nimeni nu l-a suspectat pe sotul devotat, casatorit cu Michaela, o femeie de 26 de ani si care avea doi copii, de 2 si 17 ani, dintr-un mariaj anterior.

Anchetatorii au primit insa un ajutor urias din partea unui martor, care le-a spus ca a vazut un VW Passat albastru in zona, in noaptea disparitiei copilului. S-au pus pe treaba si au cercetat proprietarii a 2.000 de masini care corespundeau descrierii, inclusiv una care fusese vanduta imediat dupa crima. Autoturismul ajunsese in Rusia, insa au gasit urme de ADN in portbagaj si pe bancheta din spate.

Probele au corespuns cu ADN-ul lui Olaf H, fostul proprietar al masini, care a marturisit totul si a indicat locul unde a abandonat corpul neinsufletit al copilului.

"O zi proasta la serviciu nu e o scuza pentru crima. Acest om a vrut doar sa-si demonstreze puterea asupra unui copil lipsit de aparare. Este un caz pentru psihiatrii", a declarat un detectiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu