marime text:

Scapa cine poate din Libia! Bai de sange pe strazi si batai intre pasageri, pe locurile din avion!

Printre oamenii infricosati sunt si cateva sute de romani. Autoritatile de la Bucuresti au trimis dupa ei doua aeronave militare, insa repatrierea este complicata. In plus, lucrurile scapa usor de sub control. Deja 130 de militari au fost executati, pentru ca au refuzat sa traga in manifestanti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Numai Dumnezeu stie ce este in sufletele celor care au rude captive in Libia. Situatia unora este dramatica.

Libia este practic rupta in doua.  In vestul controlat inca de Moammar Al Ghaddafi, domneste teroarea. Colonelul este hotarat sa inabuse revoltele si exista temeri ca ar putea folosi arme neconventionale, precum gazul sarin. In schimb, in estul eliberat, atmosfera este exuberanta.

Daca regimul Ghaddafi isi traieste ultimul act, care sunt  totusi perspectivele pentru tara? Spre deosebire de Egipt, armata libiana nu va fi capabila sa gestioneze o eventuala tranzitie. Tocmai de aceea, Ghaddafi si-a asigurat intariri, aducand mercenari din Chad, Sudan ori Nigeria.

Iesirea din scena a colonelului poate avea urmari catastrofale. Cu alte cuvinte, se profileaza scenariul unui stat sfartecat de un razboi civil brutal, dar si o accentuare a crizei petrolului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu