marime text:

SCANDALOS! Un politist a impuscat in cap un caine inofensiv/ VEZI VIDEO

Un caine care nu prezenta absolut nicio amenintare a fost impuscat in cap de doi politisti din Missouri, cu exces de zel. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cainele, un bulldog, fusese legat de o remorca, pe o strada laturalnica. Probabil ca stapanul avea sa revina in scurt timp. Dar mai repede au sosit in zona doi politisti vigilenti. Desi cainele nu facea decat sa dea din coada, ei au intrevazut “pericolul” la orizont.
 
Politistii au prins cu un lat cainele, acesta fiind momentul in care animalul a devenit, intr-adevar, agitat. Dar imaginile filmate de un amator arata clar ca nu prezenta niciun pericol, iar la un moment dat chiar s-a lasat la pamant.
 
Probabil ca au vrut sa rezolove “cazul” mai repede si mai usor pentru ei si au impuscat in cap un caine care nu prezenta nicio amenintare. Cu siguranta, si-au justificat gestul printr-un raport in care au spus ca animalul era agresiv. Din imagini resulta, insa, altceva.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu