marime text:

Sase satanisti rusi, aruncati dupa gratii, dupa ce au ucis si au mancat patru adolescenti

Autoritatile ruse au condamnat, luni, sase tineri satanisti la pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare, pentru ca, in 2008, au omorat patru adolescenti, intr-o padure, dupa care i-au taiat in bucati si i-au mancat.
Sase satanisti rusi, aruncati dupa gratii, dupa ce au ucis si au mancat patru adolescenti
Cei sase acuzati, dintre care patru erau minori la momentul crimelor, au fost gasiti vinovati de "moartea a patru persoane la finalul unui ritual de initiere, de profanare de morminte si de furt", potrivit unui comunicat al tribunalului regional din Iaroslavl, din nord-estul Rusiei.
 
Dupa ce i-au omorat pe cei patru adolescenti, tinerii, care au subliniat ei insisi ca fac parte dintr-o secta satanista, i-au taiat in bucati, pe care le-au gatit si le-au mancat, relateaza un cotidian local.
 
Crimele au fost comise in iunie 2008, iar resturi din corpurile victimelor au fost gasite doua luni mai tarziu.
 
Liderul grupului, Nikolai Ogolobniak (foto centru), a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar cei cinci complici au primit pedepse intre 8 si 10 ani.
 
Un al saptelea membru al grupului a fost gasit iresponsabil si va fi supus unui tratament psihiatric. Procesul s-a desfasurat cu usile inchise, avand in vedere natura infractiunilor si implicarea minorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu