marime text:

Sase luni de inchisoare pentru trei romani, care au furat sase parfumuri! Vezi ce ocupatii au!

Trei romani au fost condamnati, marti, la cate sase luni de inchisoare, dupa ce in urma cu o zi furasera sase parfumuri dintr-un magazin de cosmetice din Périgueux, informeaza, in editia electronica de miercuri, cotidianul sudouest.fr.
Sase luni de inchisoare pentru trei romani, care au furat sase parfumuri! Vezi ce ocupatii au!

Un barbat de 35 de ani, insotit de doua prietene de 21 si 22 de ani au fost adusi in fata tribunalului corectional din Périgueux pentru furtul a sase sticle de parfum din magazinul Sephora, dupa ce au dezactivat sistemul de supraveghere.

Cei trei inculpati, vanzator de produse alimentare in Madrid, o studenta la management in Bucuresti si vanzatoare de kebab la Bilbao, au explicat ca venisera din Spania de dimineata pentru a se intalni cu o prietena si pentru a recupera 500 de euro cu care urma sa se intoarca in Romania.

In magazin, in timpul pauzei, un agent de politie a vazut barbatul, deja condamnat de trei ori in Franta, luand parfumurile si punandu-le intr-o punga de plastic tinuta de una dintre fete.

Cealalta femeie tinea de vorba o vanzatoare. Ei au iesit din magazin fara ca alarma sa se declanseze. Asupra uneia dintre fete politistii au gasit un fel de dispozitiv electronic care bruia sistemul de supraveghere din magazin. Ea a precizat ca folosea acel dispozitiv pentru a se conecta la internet.

Furtul a sase sticlute de parfum de lux in valoare de aproape 600 de euro si explicatiile alambicate au determinat procurorii sa vorbeasca despre o retea organizata si sa ceara o sanctiune pentru descurajare.

Tribunalul din Périgueux a decis intr-un final ca barbatul sa fie inchis pentru sase luni, iar cele doua femei, care nu aveau cazier, au primit cate trei luni cu suspendare. Toti trei au primit si interdictia de a intra pe teritoriul francez timp de doi ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu