marime text:

Sadistele din Scotia au zambit la tribunal - sunt acuzate au torturat un barbat cu un aspirator!

Au 16 si 17 ani, dar o minte incredibil de bolnava. Cei aflati in sala de judecata au fost ingroziti cand au vazut inregistrarea video a torturilor la care a fost supus un tanar de 21 de ani de catre cele doua fete.
Sadistele din Scotia au zambit la tribunal - sunt acuzate au torturat un barbat cu un aspirator!

Cronica evenimentelor este infioratoare. Fetele l-au batut intai cu pumnii pe tanarul de 21 de ani, l-au lovit apoi de 16 ori in cap cu o ranga, i-au prins organele genitale in furtunul aspiratorului si i-au dat foc la pantaloni! Fapta este cu atat mai grava cu cat se pare ca baiatul este si retardat.

Intreaga scena a fost filmata de o patra persoana prezenta in apartament, imaginile fiind prezentate ieri in fata judecatorului.

Bataia a inceput in momentul in care baiatul a fost acuzat de una din fete ca a atins-o intr-un mod "nepotrivit". N-a mai apucat sa mai dea o replica, a fost imediat atacat de ambele fete.

Inregistrarea este plina de tipete ale baiatului si rugaminti ca fetele sa inceteze, pana si avocatii apararii spunand ca atacul este unul "dezgustator".

Desi risca sa petreaca mai multi ani in inchisoare, cele doua au zambit sfidator in momentul in care au fost aduse la tribunal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu