marime text:

"Sa i se taie mainile!" Ii vor fi amputate ambele brate, pentru ca a spart un magazin de dulciuri!

Un judecator iranian a condamnat la amputarea mainilor un om acuzat de furt de ciocolata si cacao de la un magazin de bomboane, a relatat, sambata, agentia iraniana de stiri Fars, citata de CNN.
Sa i se taie mainile!  Ii vor fi amputate ambele brate, pentru ca a spart un magazin de dulciuri!

"Avand in vedere marturisirea paratului si faptul ca el a fost gasit vinovat de intrare prin efractie, in conformitate cu Coranul, el merita sa aiba mana taiate", ar fi spus judecatorul la pronuntarea sentintei.

Barbatul, de 21 de ani, al carui nume nu a fost facut public, a fost arestat in mai, el fiind prins in trafic, a relatat Fars. in timpul arestului, politistii au gasit asupra lui bani, ciocolata si cacao.

"Dupa ce barbatul a fost dus la sectia de politie, a fost raportat un furt de la un magazin de dulciuri", a scris Fars.

Politistii au sustinut ca, ulterior, barbatul a marturisit furtul din magazin. in plus fata de amputarea mainilor, barbatul a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru distrugerea proprietatii si la sase luni pentru ca s-a impotrivit arestului.

Astfel de condamnari de amputare a mainilor sunt frecvent pronuntate in Iran pentru cei care au condamnari anterioare pentru jaf si furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariulol (2011-10-02 15:21:50)
mah.. daca nu se facea asa toti furau cum se observa in romania unde domina tzigani , furturile,violurile etc. cand a aparut coranul puteai lasa magazinul singur si sa leci sa faci rugaciune nu se fura nici un ac . daca omoara pe cineva este omorat. si pentru viol este omorat.
raspunde »
Makaveli (2011-08-30 22:54:27)
" Astfel de condamnari de amputare a mainilor sunt frecvent pronuntate in Iran pentru cei care au condamnari anterioare pentru jaf si furt. " La omor nu li se mai taie nimic nu ?
raspunde »
OVIBUG (2011-08-08 13:04:29)
DACA IN DIABET LI SE AMPUTEAZA PICIOARELE CELOR IN FAZA AVANSATA,SE PARE CA ARABII AU DESCOPERIT ANTIDOTUL...PREVENTIV,PENTRU CEI CE ISI DORESC PREA MULTE DULCIURI.LASAND GLUMA LA O PARTE,MI SE PARE ABSURD CA PT ASA O FAPTA SA RAMAI FARA MAINI.CUM RAMANE CU VIOLUL?DE UNDE SE TAIE? DACA S-AR APLICA LEGEA SI LA NOI,VA DATI SEAMA CA TIGANII AR CONDUCE CU DINTII...CA AR SARI TOTI DIN ARIPIOARE...
raspunde »
dan (2011-04-05 20:04:52)
vlad, intradevar vlad tepes a tras in teapa, asta era in evul mediu, la fel ca alte asemenea torturi. ideea e ca musulmanii astia jegosi au ramas la nivel de ev mediu.
raspunde »
rodicadriana (2011-03-19 10:11:01)
roberto, eu i-as sterge de pe harta tarii pe cei care n-au invatat sa scrie romaneste
raspunde »
Vlad (2011-03-18 15:25:28)
Ba inclutilor ce aveti cu arabi in europa nu se intampla la fel , la noi in romania nu a facut VladTepes tragere in teapa pentru mai putin de atat. Daca stai bine sa ma gandesc cred ca as aplica pedepeasa asemanatoare sin in romania in plus as face executile publice.
raspunde »
Toto (2010-10-17 19:30:42)
Ii sterge Israelu, ca vine razboiu` !
raspunde »
roberto (2010-10-17 16:38:11)
trebuie strese dupe harta tariile arabe, si nu merita sa iasa de la eii din tara nicaierii
raspunde »