marime text:

S-au saturat sa ne faca “tigani”. Hackerii romani se razbuna pe cotidianul britanic The Telegraph!

Doua sectiuni ale site-ului cotidianului britanic Telegraph au fost tinta unui atac informatic lansat de un grup care se prezinta drept "Romanian National Security" si care protesteaza fata de remarci referitoare la "tigani" si o editie a emisiunii Top Gear.
S-au saturat sa ne faca “tigani”. Hackerii romani se razbuna pe cotidianul britanic The Telegraph!
Sectiunile "Short Breaks" si "Wine And Dine" ale site-ului au fost sparte joi, iar spre seara, niciuna dintre cele doua sectiuni nu mai afisa logo-ul si mesajul hackerilor, dar nici nu mai putea fi accesata.
 
Mesajul postat pe sectiunea "Short Breaks" critica emisiunea Top Gear, despre care afirma ca ar crea o imagine incorecta a romanilor: "Ne-am saturat sa vedem cum niste «gunoaie» ca voi incearca sa isi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala, si numindu-ne «romanian gypsies», difuzand emisiuni de tot c*****l gen TopGear. Daca ati avut tupeul sa enervati o tara intreaga, aflati ca nu ne vom opri aici! Romania".
 
Mesajul contine si textul "Guess what, gypsies aren't Romanians, morons" ("Ce sa vezi, tiganii nu sunt romani, idiotilor!").
 
Sunbelt Software, care a identificat initial problema, a afirmat ca a alertat Telegraph, dar metoda prin care hackerii au patruns in site nu este cunoscuta. Chris Boyd, de la Sunbelt Software, a afirmat ca grupul de hackeri nu pare a fi cunoscut nici macar in randul celorlalti hackeri romani, sugerand ca atacul ar putea fi opera unei persoane nemultumite de cotidianul britanic.
 
In martie 2009, sistemele informatice de la Telegraph au fost atacate, permitand publicarea adreselor de email ale unor utilizatori inregistrati. Atacul pare sa fi fost tot opera unui hacker roman, ceea ce ar putea sugera ca site-ul a devenit o tinta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuTycu (2012-05-27 22:30:04)
Aceasta mizerie de ziar , un gunoi de sters la fund impreuna cu amaratii de ziaristi , gunoaie de doi bani !
raspunde »
DOMNILOR! (2012-04-06 17:44:30)
TOATA STIMA SI LAUDA CELOR CE PROTEJEAZA ROMANIA SI IMAGINEA EI! BRAVO!!!!
raspunde »
Mosima (2011-01-20 19:38:52)
Din pacate cred ca e prea tarziu sa ne mai spalam rusinea creata din cauza tiganilor.Suntem luati la pachet...
raspunde »
Ionut (2011-01-13 22:10:51)
Bravo! Tineti-o tot asa! :D De-as stii cum pot sa va ajut si eu, as face-o cu cea mai mare placere.
raspunde »
sorinutu (2010-12-19 18:31:42)
Cinste lor ...sa inteleaga toti idiotii ,ca una-s romanii , si alta-s tiganii ....vorba unuia de p-aici , pedofilii din curtea lor nu-i vad ,,,baga-le-as ****-n gura de jarle englezesti .
raspunde »
Smyth_Makoto21 (2010-12-18 14:37:33)
Felicitari celor ce au facut aceasta! Da recunosc, m-am saturat sa fiu facut tigan din cauza lor. Pentru ei roman=tigan, tigan=roman, trebuie sa inteleaga ca desi locuim in aceeasi tara, nu avem aceleasi origini si suntem de nationalitati diferite. Nu am nimic cu ei, nu sunt rasist, dar toate pana aici....
raspunde »
laurentiu (2010-12-10 01:48:52)
asa le trebuie englezilor, sunt niste inputiti ordinari si rasisti...BRAVO
raspunde »
deyu (2010-12-01 15:28:12)
tot pe noi ne fac tigani dar ei nu se uita in ograda lor...dak suntem tigani toti atunci cum reusim sa le spargem toate site-urile....pt asa ceva trebuie sa ai cap....cn o spart pt prima data site-u de la nassa?tot romanul......si ei nne mai fac tigani knd suntem peste ei la inteligenta....
raspunde »
Gibilan (2010-11-30 17:55:44)
Sunt niste oameni cu o pregatire superioara care fac lucruri diabolice .... Dar ii apreciez :))
raspunde »
tns (2010-11-23 22:14:43)
prea bine . keep it real !
raspunde »