marime text:

S-a sinucis dandu-si foc, sub ochii unei multimi ingrozite! VIDEO SOCANT

Un barbat, cocotat in varful unui turn, a ales sa-si puna capat zilelor intr-un mod cat se poate de oribil. S-a stropit cu o substanta inflamabila, apoi si-a dat foc, totul sub privirile unei multimi ingrozite.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A realizat imediat ca metoda de sinucidere aleasa este mult prea dureroasa si a facut un ultim efort de a se salva: a coborat in fuga pe scari, pentru ca valvataia sa poate fi stinsa de cei aflati la baza turnului.
 
Cativa curajosi au intervenit, au stins flacarile cu propriile haine si pe moment parea ca barbatul a fost salvat. Insa a murit in scurt timp, din cauza arsurilor foarte grave de pe tot corpul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariurealmihai (2011-02-17 11:32:02)
Corduneanu Mihai: Un Singur Calc SRI Cu Ultimii Golani Si Calai Angajati SRI Au Demult Cu Toate Frecventele Si Implanturile Securiste Din Nastere Baieti Buni Si Fete Bune (De Exemplu Madalina Manole Ea E Cea Mai Cunoscuta) Care In Loc Sa Traiasca Din Plin Ca Cei Mai Fericiti Ajung Rau Si Unii Se Sinucid. Mie Mi-au Luat Frecventele In Calc Asta In Dec 1998 Cand Traiam Ca Cel Mai Fericit Baiat. Monstrii SRI Refuza Sa Ii Dea Inapoi In SRI Ca Sa Nu Ii Stie Cine Sunt. Mie Imi Fac Prin Radio Insomnii Tembele Si Nu Ma Lasa Sa Muncesc Si Intra Radio Pe Penisul Meu Si Nu Pot Trai Cu Nici O Fata. Eu Am Aflat Si O Sa-mi Dau Foc.
raspunde »
*** (2010-10-27 23:27:02)
ce prost :)) daca a vazut ca il ardea asa tare trebuia sa sara de acolo, se stingea mai repede :))) date-nn gatuu matii !!!
raspunde »
alex (2010-09-03 13:04:26)
lasati-o p`asta cu multimea ingrozita! cand si-a dat foc unu la pitesti in fata primariei, acum cativa ani, il incurajau din public unii cu lozinci gen: "n-ai curaj ba! esti prost! ai venit degeaba!"....
raspunde »
Stefan Mihai (2010-08-09 19:04:12)
Dumnezeu sa-l Ierte!
raspunde »
patrickbrown (2010-07-01 19:57:51)
Am mai scapat de un prost de pe lume. Ce bine. Parca simt deja cum e mai mult aer pentru toti cei lalti
raspunde »