marime text:

S-a filmat gonind cu 140 km/h, chiar inainte sa omoare o femeie! VEZI VIDEO!

Desi nu avea permis de conducere, un adolescent din Anglia a luat masina tatalui pentru o cursa nebuna, terminata cu moartea unei femei de 70 de ani. "Soferul" s-a filmat in timp ce gonea cu mult peste 100 km/h, cu doar cateva momente inainte sa provoace un accident in care si-a pierdut viata o femeie in varsta de 70 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul inregistra un apel video catre un prieten si rosteste "130, 140", in timp ce filmeaza vitezometrul. Imaginile au fost filmate in luna aprilie a anului trecut, dar au fost facute publice abia acum, dupa ce adolescentul si-a aflat si pedeapsa: 6 ani de inchisoare, din care va ispasi minim 3.

Victima se afla pe scaunul pasagerului, intr-o masina condusa de sotul ei, care a spus in fata judecatorului ca nu a franat, pentru ca pur si simplu nu a vazut autoturismul acuzatului apropiindu-se. In urma impactului, femeia a suferit un infarct, fracturi de coaste si splina si hemoragie craniana.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu