marime text:

S-a casatorit cu logodnicul ei, la 2 ANI dupa ce el A MURIT!

Caz oarecum macabru in Franta, unde o tanara s-a maritat cu iubirea vietii ei, la doi ani dupa ce barbatul a murit! O lege bizara i-a permis lui Karen Jumeaux (22 de ani) sa-l ia de sot pe Anthony Maillot, desi acesta este decedat.
S-a casatorit cu logodnicul ei, la 2 ANI dupa ce el A MURIT!

Ea a primit o permisiune speciala pentru a se casatori, dupa ce a demonstrat ca ea si Anthony, mort intr-un accident auto la varsta de 20 de ani, deja planificasera ceremonia. Cei doi s-au cunoscut in 2007, s-au logodit ulterior, iar in 2009, cu putin timp inainte de tragedie, Karen a adus pe lume un baietel.

Insusi presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy a autorizat casatoria.

Mireasa indurerata a purtat o rochie alba, iar prietenii si familia i-au fost alaturi.

"Anthony a fost prima si unica mea dragoste si am fost alaturi de el doar patru ani. Doream sa ne bucuram impreuna de nasterea fiului nostru. Nu am vrut sa fac asta singura, dar soarta a decis altceva. Acum sunt sotia lui si il voi iubi intotdeauna", a declarat Karen.

Un expert in Drept a avertizat-o insa ca daca va decide vreodata sa se recasatoreasca, va trebui mai intai sa divorteze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuAlex (2011-06-26 14:56:50)
Tto respectul din lume pt aceasta femeie.Nu mai radeti de ea credeti ca ii este usor.....merita admiratie, intr-o lume care nu mai crede in nimic,nici in Dumnezeu,unde din pacate sexul a devenit religie si o afacere ff profitabila aceasta femeie a demonstrat ca unii oamenii inca sunt cu capul pe umeri si inima curata dovedind existenta unei iubiri profunde izvorate din inima nu din interese financiare.Tot respectul
raspunde »
Bogdan (2011-06-25 09:15:25)
Pentru necunoscatorii dreptului, doctrina franceza admite casatoria postuma, in cazuri exceptionale, cu conditia insa ca vitorul sot, care a incetat din viata, sa fi indeplinit formalitatile necesare incheierii casatoriei, iar consimtamantul sau sa nu fie neechivoc. Autorizatia pentru o astfel de casatorie este data de presedintele republicii, pentru motive grave, fara a fi supusa unui control judecatoresc. O asemenea casatorie nu produce consecinte matrimoniale si nici nu creeaza drepturi succesorale.
raspunde »
maria (2011-06-24 23:17:19)
aha....,fantoma mea iubita;ar fi si mai interesant daca Karen ar aduce pe lume inca un copil care sa aiba acelasi ADN cu cel al baietzelului nascut din relatzia cu Anthony; astept continuarea ...serialului, sa vedem cum e cu iubirea dincolo de moarte.
raspunde »
interesanta stire! ... (2011-06-24 22:56:44)
asta ori este iubire adevarata ori a exagerat doamna!
raspunde »