marime text:

Rusii au gasit o solutie ieftina, in caz de razboi: tancurile gonflabile!

In epoca Razboiului Rece, americanii considerau armata sovietica drept o amenintare teribila. In zilele noastre insa, masinaria militara ruseasca si-a pierdut consistenta. Cel putin, o parte a ei. Departe de defilarile grandioase de la Moscova, arsenalul este completat de tancuri si lansatoare de rachete umflate cu pompa. Asa, pentru derutarea inamicilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mandria armatei rusesti defileaza cu aplomb prin Moscova, an de an, de Ziua Victoriei. In spatele acestei superputeri se afla insa un secret interesant. Pe un teren viran din afara capitalei, tancurile impozante se dezumfla ca niste baloane. La propriu.

In eventualitatea, nedorita, a unui razboi, armamentul butaforic poate fi aliniat demonstrativ, la granita. Cu misiunea precisa de a starni confuzie si a-i pacali pe inamici. Totul sta in detali, spun fabricantii.

In atelierul fabricii, proiectantii migalesc la schitele dupa care este realizat apoi armamentul fals. Arsenalul este complet - nu lipsesc avioanele de vanatoare, artileria grea ori chiar radarele.

Carcotasii nu se sfiesc totusi sa atraga atentia ca banii s-ar cheltui mai cu folos pe intretinerea si reimprospatarea  arsenalului real, adesea depasit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu