marime text:

Romanul executat in fata casei sale din Londra intrase in conflict cu niste albanezi

Vestea atacului mafiot din Londra care l-a vizat pe un roman de-al nostru a adus multa durere acasa, la Suceava. Parintii si prieteniii lui Bogdan nu isi revin din soc dupa ce au aflat cu groaza ca tanarul de 29 de ani a fost impuscat in fata casei sale, imediat dupa ce a plecat de la clubul unde lucra ca bodyguard.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi indivizi au trecut cu motocicleta pe langa el, iar unul l-a impuscat drept in cap.

Bogdan Gabriel Paduret plecase din tara de 8 ani si lucra ca bodyguard la un club. Fusese in tara chiar in urma cu doua saptamani, ca sa-si viziteze tatal grav bolnav.

Distrus, tatal lui Bogdan povesteste ca tot ce si-a dorit fiul lui a fost sa-si cumpere o casa. De aceea a ales sa munceasca departe de ai sai.


Prietenii spun ca Bogdan a avut probleme cu niste albanezi care au facut scandal in localul unde era angajat si a fost nevoit sa evacueze doua persoane.

La terminarea programului a plecat spre casa, cu masina unui cunoscut. Cand sa coboare, doi indivizi aflati pe o motocicleta au tras asupra lui. Mai multe gloante l-au nimerit in cap si a l-au ucis pe loc.

Mama baiatului va sosi luni seara din Italia pentru a avea grija de sotul ei, grav bolnav, iar sora tanarului s-a dus la Londra pentru a face formalitatile de recuperare a cadavrului. Familia nu are suma necesara pentru a-l aduce in tara si mai multi prieteni de-ai lui Gabriel au plecat si ei intr-acolo pentru a ajuta cu bani.

Din pacate, politistii londonezi nu au deocamdata suspecti in acest caz. Spera ca imaginile de la camerele de supraveghere, care impanzesc Londra, ar putea aduce unele indicii. Au si infiintat un numar de telefon special la care asteapta informatii de la posibilii martori ai acestuia atac.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu