marime text:

Romanul care a omorat o stewardesa in Danemarca a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Romanul Marian Clita, in varsta de 59 de ani, a fost condamnat joi la 14 ani de inchisoare, de tribunalul de prima instanta din Copenhaga, pentru ca a ucis o stewardesa a companiei scandinave SAS, la un hotel din capitala daneza, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.
Romanul care a omorat o stewardesa in Danemarca a fost condamnat la 14 ani de inchisoare

Conform actului de acuzare, condamnatul a ucis brutal victima, Vera Vildmyren, o norvegiana in varsta de 42 de ani, cu peste 20 de lovituri cu o bara de fier si 38 de lovituri de cutit, in cursul unei tentative de furt, la 1 martie 2010, intr-o camera a hotelului Radisson Blu.

Romanul, care a mai fost condamnat pentru crima in tara, a negat faptele, afirmand ca intrase in camera victimei pentru a o avertiza ca usa era intredeschisa.

"Ea este cea care m-a atacat si agresat", a declarat acuzatul in apararea sa, in timpul procesului, recunoscand doar violente fara intentia de a ucide.

Tribunalul a decis de asemenea ca inculpatul va fi expulzat pe viata din Danemarca, la finalul pedepsei sale, si ca va trebui sa achite despagubiri de 1,5 milioane de coroane (200.000 de euro) familiei victimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu