marime text:

Romani condamnati in Franta. Unul dintre ei a obligat-o pe mama copilului sau sa se prostitueze!

Doi romani au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare in Franta, dupa care nu au voie sa paseasca pe teritoriul tarii alti zece ani, la finalul unui proces in care au fost judecati pentru ca au racolat doua romance pe care le-au obligat sa se prostitueze, informeaza La Provence.
Romani condamnati in Franta. Unul dintre ei a obligat-o pe mama copilului sau sa se prostitueze!

Ilie Bratu (22 de ani) si Romeo Cristea (27 de ani) au fost condamnati, vineri, de Tribunalul Avignon, pentru proxenetism.

In luna iunie 2009, ei au fost prinsi de politisti si plasati in arest preventiv. Politistii francezi ii urmareau pe cei doi de aproximativ o luna, adunand dovezi privind afacerea lor ilegala.

Bratu, unchiul lui Cristea, a racolat-o pe femeia cu care avea un copil, Ionela (25 de ani), pentru a se prostitua. Alaturi de aceasta, cei doi au racolat-o si pe verisoara femeii, Marcela (33 de ani). Toti patru sunt din Galati.

Procurorii au argumentat ca barbatii le tineau pe femei intr-un fel de "sclavie moderna", limitandu-le libertatea. Pe de alta parte, avocatul apararii a sustinut ca femeile nu erau constranse si ca una din ele chiar trimitea bani in mod regulat mamei sale, in Romania.

Astfel, cei doi romani au fost condamnati la trei ani de inchisoare, dupa care se vor intoarce in Romania si nu au voie sa revina in Franta timp de zece ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu